Hofkids Got Talent

0
587

Tijdens het Glazenhuis van 19 t/m 24 december organiseert het Hof in actie comité een talentenjacht voor kinderen uit de Hof van Twente.
Kinderen t/m 16 jaar kunnen een filmpje insturen waar ze hun talent op kunnen laten zien, dit kan een lied zijn, een dansje, een trucje maakt niet uit gewoon iets waar je erg goed in bent. Doorlopend komen de ingezonden opnames diverse keren voor bij.
De filmpjes worden in de week van 19 t/m 24 December tijdens het Glazenhuis in het Proathuus afgespeeld op het YouTube kanaal “hof in actie” De filmpjes van maximaal 3 minuten kunnen vanaf nu al ingestuurd worden via hofinactie@gmail.com Maakt u een filmpje met u mobile telefoon houdt deze dan in de breedte. Alleen opnames met beeld doen mee dus niet alleen spraak opnames.
Er komt een Jury en deze gaat de filmpjes beoordelen en punten geven, de laatste dag kunnen de inwoners uit de Hof ook digitaal een stem uitbrengen. Aan het eind worden er 10 deelnemers met de meeste stemmen bekendgemaakt en deze komen in een finale op een echt podium
met publiek op een nader te bepalen locatie in de Hof van Twente als hier weer mogelijkheden voor zijn na corona tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in