Hof van Twente op Rozen deelt perenbomen uit

0
879

Hof van Twente – Coöperatie Hof van Twente op Rozen deelt honderden perenbomen uit aan leden in samenwerking met Stichting Stadslandbouw Hof van Twente
In de afgelopen maand heeft de coöperatie Hof van Twente op Rozen honderden perenbomen uitgedeeld aan bestaande en nieuwe leden van de coöperatie.Deze actie kon slagen door de medewerking van een aantal leden en die van de Stichting Stadslandbouw Hof van Twente.
Op 8 maart werden ongeveer 550 perenbomen opgehaald door de vrachtwagen van één van de leden van de coöperatie, die natuurlijk als dank een 15-tal perenbomen ontving.
Vervolgens werden deze uitgedeeld (1-5 stuks per lid) aan de leden van de coöperatie die hiervoor belangstelling hadden.
Omdat er veel meer perenbomen geleverd waren dan aanvankelijk was afgesproken werden de resterende perenbomen ingekuild op het terrein van de Stichting Stadslandbouw Hof van Twente aan de Kerkstraat 123d in Goor. Als dank ontvingen zij 30 perenbomen die op het terrein van de stadslandbouw kunnen worden geplant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in