Hoe jongeren impact maakten in coronatijd

0
617

Hof van Twente – In Hof van Twente hebben 12 jongeren tussen de 14 en 17 jaar zelf een activiteit bedacht waarbij de opdracht was om iets te doen voor een ander in deze moeilijke tijd van maatregelen waarin er weinig persoonlijk contact is en er geen activiteiten plaatsvinden. Ontmoeting stond daarbij centraal.

Eén groep heeft een sportieve beweegactiviteit georganiseerd voor hun schoolgenoten. Ze hebben van alles geleerd over veiligheid, planning, afstemmen met anderen, faciliteiten. Ze hebben daarbij hun eigen talent ontwikkeld in het organiseren van een activiteit. 180 jongeren hebben deelgenomen aan het onderdeel Rodeo Stier rijden op de landelijke sportdag van school.

Daarnaast heeft een groep zich ingezet voor de senioren in de Stoevelaar om ze te laten zien en voelen dat ze aan ze denken en om te vieren dat ze weer bezoek mochten ontvangen. Ze hebben de bewoners getrakteerd op zelfgemaakte en versierde cup cakes. De bewoners hebben dit erg gewaardeerd.

En de laatste groep gaat nog een te gekke bubbel voetbaltoernooi organiseren voor andere jongeren in Goor. Wil je daar meer over weten of mee doen? Stuur een berichtje naar Milou 06 – 86 82 88 89.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in