Afgelopen Schoolfeest week heb je kunnen kijken naar Hofstreek Tv met een reeks van uitzendingen over het Schoolfeest vroeger en nu. Beelden afgewisseld met gespreken met wagenbouwers, bestuur- commissieleden e.a. Elke dag was de band die geboekt was om op te treden tijdens het School en Volksfeest 2020 aanwezig in de uitzending. Uit vele reacties via de diverse social media en persoonlijke berichten heeft Hofstreek TV besloten de beelden integraal te herhalen. Dat betekend dus dat er op de woensdagmiddag 1 juli om 13.00 uur gestart wordt met de Senioren uitzending. Gasten zullen zijn Selma Hoek en Herbert Reef. Verder zijn er beelden van Seniorentochten en Seniorenmidagen.
Op donderdagavond begint de uitzending om 20.00 uur. Waarin de groep Friendship optreed en we de Goorse Schoolfeestrevue herhalen. De Hofstreek Tv gastheer ontving op vrijdag aan het begin van de uitzending, 16.00 uur, Erwin Zwierink waarna het traditionele eerste biertje werd gedronken. Het “Bandje voor de Sfeer” zorgde voor de sfeer. Bijzonder was de in 1996 uitgebrachte film over het Schoolfeest toen. O.A. zie je hoe de munten werden geslagen bij de Nederlandse munt in Utrecht.
Op zaterdag kun je middags kijken naar de Goorse jeugd in diverse optochten en naar de familiemiddagen. Marc Wiese, onze Goorse Tiroler Dj, vult het pauze uurtje op met zijn opzwepende en gemütliche muzik. Alles afgewisseld met gespreken en de tentband Lead.
Zondagmiddag om 13.00 uur kun je kijken naar gesprekken met de voorzitter van de vrijwilligerscommissie van het Schoolfeest en andere commissieleden. De Rellie maakt een uitstapje naar de Efteling en wij waren erbij. Ook zullen diverse optochten uit het verleden weer te zien zijn. Uit de reacties blijkt dat het gesprek met wagenbouwer René de Vries, Have Fun, diverse emoties naar voren haalde. Dus ook die reportage zit in de herhaling inclusief zingende Schoolfeestvoorzitter met de P.P.M. band die het geheel zal afsluiten met het Goors Victorie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here