Goor – : Zoals inmiddels bekend is zijn Winters Genieten en de eeuwenoude Goorse paardenmarkt gezamenlijk verder gegaan onder de titel: Goorse Wintermarkt.
Na de veelvuldige gesprekken met o.a dier&welzijn, de gemeente Hof van Twente en de werkgroep heeft de Wintermarkt vorig jaar uiteindelijk geen doorgang gekregen ivm de gevolgen van het Corona virus.

Dit jaar, 2021 heeft de werkgroep de plannen weer opgepakt, het draaiboek weer doorgenomen en wordt er uitgekeken naar de editie in december. Een belangrijk element is inmiddels afgerond: De nieuwe website staat nu live!
Er is lang gewerkt aan een zorgvuldige website waar diverse informatie te vergaren is die betrekking hebben op de Wintermarkt. Via de website www.goorsewintermarkt.nl kan men zich ook aanmelden voor het huren van een kraam voor de kerstmarkt. De website heeft een frisse nieuwe uitstraling en de werkgroep wil daarmee de bezoekers goed informeren en enthousiasmeren om op 18 december naar het Goorse stadshart te komen.
De Goorse Wintermarkt gaat traditioneel plaatsvinden op elke derde zaterdag van December. Komend jaar zal dat zijn op zaterdag 18 december.

De traditionele vrijdag is vervangen door de zaterdag, en de nieuwe locatie is gevonden aan de Spoorstraat inclusief hoek P5. Met de aanvulling van de complete wintermarkt (voorheen: Winters Genieten) ontstaat er gezellig reuring in centrum Goor.

De werkgroep is zeer content met de samenwerking tussen de verschillende partijen en staat achter haar weloverwogen plan, en hoopt vanaf 2021 de Goorse Paardenmarkt traditie getrouw te kunnen voortzetten.

Op de foto van links naar rechts de werkgroep.
V.l.n.r.: Niek Hietbrink, Wiljan van Regteren, Paul Reef, Will Bosch, Marriƫt de Beer, Ate Brunnekreef, Rene Kamphuis
Foto credits: Goorse Wintermarkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here