Goorse Bios opent met slijm en liefde

0
541

De nog grotere Slijmfilm is de eerste film die op het megadoek van de Reggehof is te zien, ’s avonds hebben volwassenen de eerste kans om kennis te maken met de Goors bioscoop, dan draait Zwaar verliefd 2. Beide films van Nederlandse makelij hebben net hun landelijke première beleefd en zijn dus nu al te bewonderen bij RH cinema.Slijmcreator Indy (Bibi) moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren. Dit is het beste slijm dat ze ooit heeft gemaakt! Maar als de jaloerse slijmcreator Benji (Matheu Hinzen) het recept weet te stelen, gaat alles mis. Lukt het Indy om Benji te stoppen en haar slijmfans terug te winnen? Misschien vind jij onder jouw stoel wel een pot met slijm als je bij de Reggehof de film komt bekijken…
In de luchtige feelgoodfilm Zwaar Verliefd! 2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?
Middagvertoningen draaien in de vakantie vanaf 13:30, avondfilms starten om 20:00. De ticketprijs voor kinderfilms is €7,50, voor Zwaar verliefd! 2 €9,-, in de openingsmaand is een welkomstconsumptie inbegrepen. Kaarten zijn op www.reggehof.nl of bij de theaterkassa te verkrijgen. Na de feestelijke opening op 14 juli zullen verderop in de week onder meer ook Tom & Jerry en de nieuwe Bon Bini te zien zijn. Meer nieuws volgt op de website en via de socials van De Reggehof en in de lokale media.
Redactionele noot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in