Goor geeft ruim € 4.100 voor KWF

0
413

Goor – Het was even wennen nu de KWF-collecte voor het eerst helemaal digitaal was.
De collectanten gingen dit jaar met een collectebord langs de deuren om te collecteren voor het KWF, waarvoor zij heel hartelijk bedankt worden, want ook voor hen was deze wijze van collecteren nieuw.
Uiteraard worden ook alle gulle gevers bedankt die met de QR-code of via Whatsapp hun donatie aan het KWF hebben gedaan. In totaal heeft de collecte in Goor dit jaar een bedrag van € 2.647 opgebracht. In heel Nederland ruim € 3,5 miljoen.De winkelbusjes die in Goor staan bij Wiemerink de echte Groenteman, Tankstation Hoek, Vishandel Holtmaat en bij Reggestad Automatisering hebben € 397,50 opgebracht. Daarnaast zijn er bij twee uitvaarten op verzoek van de families donatieboxen geplaatst, waarbij in totaal € 1.114,40 is ingezameld voor het KWF Kankerbestrijding.
In totaal het geweldige bedrag van € 4.158,90.

De afdeling Goor van KWF Kankerbestrijding wil naast alle gevers, ook de winkeliers bedanken voor het plaatsen van de winkelbusjes. Een speciaal woord van dank voor alle collectanten die zich jarenlang voor het KWF Goor hebben ingezet, maar die om diverse redenen hebben moeten besluiten te stoppen met collecteren.

Collectant gemist?
Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl/collecte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in