Friends To Be op Dag van de Dialoog

0
597

Goor – Dit jaar zijn er vanwege de corona maatregelen helaas geen maaltijden in kleine groepen mogelijk, maar wel is er op donderdag 5 november een theatervoorstelling Friends To Be… van Stichting Op Roet uit Hoorn.Oost ontmoet west en visa versa. Wat gebeurt er als een Arabier een Westerling tegenkomt. Twee acteurs uit verschillende culturen onderzoeken of zij vrienden kunnen worden. Ondanks of dankzij alle verschillen. Wat moet er gedeeld worden om elkaar te verstaan. Om te leren. En hoeveel water doe je dan bij de (alcoholvrije) wijn?
Het gaat over respect, identiteit, waarden en normen, participatie en voedt de discussie over burgerschapsvorming.

De voorstelling vindt plaats om 19.30 uur in de Hofkerk in Goor, Diepenheimseweg 2.
Er zijn vanwege de corona-maatregelen maar echter 30 stoelen beschikbaar. De stoelen worden zo goed mogelijk verdeeld onder mensen uit verschillende culturen in Goor en omstreken. Maar de voorstelling is voor iedereen online mee te beleven via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1418-Hofkerk-Goor
Aanmelden voor gratis kaarten kan bij Ellen Holkers, 06-10374615, goorindialoog@gmail.com

De werkgroep Dag van de Dialoog heeft deze interculturele voorstelling ook aan de Scholengemeenschap Waerdenborch aangeboden. Hier zijn op de locatie Goor twee optredens gepland in de middag van 5 november voor alle derde klassers van MAVO, HAVO en VWO.
Kijk ook ook website:www.kleurrijkindehof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in