Estafette Samen loop voor Hoop.

0
638

Goor – Miriam en Audry Scholte van Mast en Nathalie en Anne Mensink uit Goor doen 22 en 23 juni mee aan de “Samenloop voor hoop” in Almelo. De samenloop voor hoop is een 24-uurs estafettewandeling waarbij er geld wordt ingezameld voor het KWF.

De reden waarom dat 24 uur is: mensen met kanker zijn 24 uur ziek en met hun ziekte bezig, op deze manier kunnen ‘gezonde’ mensen ook 24 uur met kanker bezig zijn in de positieve zin. Om zoveel mogelijk geld op te halen staat team ‘Goor gaat ervoor’ op markten/ braderieën om hun zelf gemaakte spullen onder andere Fudge, engeltjes en koekjespotten te verkopen. Maandag 10 juni staan ze bij de ‘creatieve dag’ bij Herberg de Pot in Markelo.
De opbrengst van de samenloop gaat naar onderzoek voor genezing/voorkoming van kanker en het ‘Alma inloophuis’ in Almelo krijgt ook 10% van de opbrengst. Hier kunnen (ex)kankerpatiënten, maar ook familieleden, terecht voor een luisterend oor of informatie.

Omdat ieder uit deze groep iemand in haar naaste kring kent die kanker heeft, een survivor is of de strijd helaas heeft verloren, doet team ‘Goor gaat ervoor’ mee met deze actie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in