Een nieuwe directeur voor de Reggehof & Home of Talents 

0
418

Vanaf 1 september start Pascal de Smit als nieuwe directeur van VEC De Reggehof. Met de aanstelling  van Pascal krijgt de Reggehof weer een vaste directeur. Hij volgt interim directeur Jan ten Hove op,  die ruim 1,5 jaar bij de Reggehof werkzaam is geweest.  

“Wij zijn blij om dit nieuws te brengen. Met Pascal de Smit krijgt De Reggehof een ervaren directeur  met een brede achtergrond. Een verbinder die een zakelijke hands-on mentaliteit heeft en in de  dagelijkse hectiek de focus houdt op de menselijke maat. Hij zal samen met alle medewerkers en  partners verder richting gaan geven aan een toekomst voor de Reggehof”. vertelt Han Wiendels,  voorzitter bestuur. 

Pascal de Smit is een directeur die ruim twintig jaar gewerkt heeft in ondernemende en bestuurlijke  functies, zijn laatste functie was directeur-bestuurder van Stichting Kinderpostzegels Nederland. 

Pascal over zijn komst naar De Reggehof: “Een mooie uitdaging om met mijn rijke ervaring en  gezonde dosis daadkracht actief de samenwerking op te zoeken met medewerkers, gebruikers en  partners van de Reggehof en de ingezette ontwikkeling met trots en energie verder voort te zetten. Ik  kijk ernaar uit om met iedereen kennis te maken”. 

Tijdens de Tadaa-Previewshow op dinsdag 26 september zal Pascal officieel aan het publiek worden  voorgesteld. Iedereen is hiervoor van harte welkom. Kaarten hiervoor zijn te verkrijgen op reggehof.nl  Op deze avond wordt tevens het nieuwe theater- en filmseizoen van De Reggehof gepresenteerd. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in