€ 1.200,- op voor Elastiekenkoers

0
921

Delden – De basisschool Erve Hooyerinck haalde met de fancy fair het geweldige bedrag van €1.200,- op voor de Stichting “Elastieken koers”.

Er was een drukte van belang bij de fancy fair van obs ErveHooyerinck. In de school was van alles te doen; je kon geschminkt worden, er was een waarzegster, er was een loterij, kortom voor ieder wat wils.Veel ouders hadden cakes of heerlijke taarten gebakken. Groep 4 had zelfs bonbons gemaakt. Zo vlak voor het weekend gingen deze lekkernijen gretig van de hand. Buiten was de catering prima voor elkaar! Als avondeten kon men kiezen uit soep, patat, broodje knakworst, broodje warm vlees, döner of een broodje hamburger.

Vanmorgen kwamen de heren Martin Hammer en Harco Wesselink naar school om de opbrengst in ontvangst te nemen. Na een korte toespraak van directeur Geert Ros, bedankte Martin Hammer de kinderen voor de geweldige wijze waarop de leerlingen, de ouders en het team zich hadden ingezet voor het goede doel. Onder luid applaus werd de opbrengst van de fancy fair bekend gemaakt. De opbrengst voor Stichting Elastiekenkoers was € 1.200,–. Met dit bedrag kunnen zij kinderen met Spina bifida (een open rug) extra in het zonnetje zetten.

Dank aan alle ondernemers die hun medewerking hebben verleend. Ook dank aan alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s voor hun giften.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in