De overstap naar de middelbare school is een grote en spannende stap. Je wilt een school die bij jou past. De komende periode kies jij een school waar je een goed gevoel bij hebt. Nu een fysiek open huis geen optie is, kun jij als leerling uit groep 7 of 8 met jouw ouders aanhaken bij het digitale open huis van De Waerdenborch. Voor Goor is deze op zaterdag 29 januari en voor Holten vindt het open huis plaats op zaterdag 5 februari.Het digitale open huis duurt van 10.00 tot 14.00 uur. Elk uur vindt er een deelsessie plaats waar een presentatie, online rondleiding en Q&A onderdeel van zijn. Om 10.00 uur vindt de eerste deelsessie plaats voor vmbo-ers. Om 11.00 uur is het de beurt aan havo/vwo-leerlingen. Om 12.00 uur wordt weer ingezoomd op vmbo en om 13.00 uur kom je alles te weten over havo/vwo. Kies zelf welk tijdstip jou het beste past. Uiteraard mag je ook meerdere sessies bijwonen.
Liever onze school met eigen ogen van binnen bekijken? Meld je dan aan voor een rondleiding in kleine groepjes, waarbij je de keuze hebt uit meerdere data. Hiervoor is inschrijving nodig.
Meer informatie over inschrijven en het programma vind je op mijnwaerdenborch.nl. Op deze site staan nu al toffe filmpjes en allerlei informatie over alle vakken voor je klaar! Verdiep je dus gerust alvast in onze school. Heb je dringende vragen? Neem dan contact op met Niek Bosman (bsn@waerdenborch.nl).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here