De Stoevelaar in Goor is verouderd.

0
648

Goor – Daarom is nagedacht over de invulling van de Stoevelaar en het terrein eromheen. Dus De Stoevelaar, De Wheehof en de aanleunwoningen. Dit terrein zal worden her ontwikkeld. Het aantal plekken blijft gelijk dus voor iedereen die op dit terrein woont, is er straks ook een woonplek!

De huidige Stoevelaar gaat plaatsmaken voor nieuwe gebouwen. In de nieuwbouw gaan bewoners in kleinschalige woonvormen samenleven. Alle woongroepen krijgen een gezamenlijke ingerichte woonkamer en keuken. Alle bewoners krijgen een eigen badkamer en woon-/slaapkamer met personenalarmering.

De Wheehof wordt ingepast op het Stoevelaarterrein. Op dit moment wordt gekeken naar waar kwaliteitsverbeteringen kunnen worden aangebracht.De aanleunwoningen worden óf meegenomen in nieuwbouw óf in een renovatietraject.

Over de tijdsplanning kunnen we momenteel helaas nog niets zeggen. De komende periode gaan we met velen nadenken over het ontwerp, de invulling van de gebouwen en het terrein. Dit doen we in werkgroepen, die nog samengesteld moeten worden. Natuurlijk betrekken we hier bewoners, vertegenwoordigers van bewoners en een grote groep collega’s bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in