De EHBO zoekt vrijwilligers

0
668

Markelo – Diepenheim – Meld je aan voor een EHBO cursus of een opleiding Reanimatie en AED of Eerste Hulp Aan Kinderen. EHBO vereniging Markelo-Diepenheim wil bij genoeg deelname starten met een opleidingscursus Eerste Hulp, Eerste Hulp Aan Kinderen of Reanimatie en AED.

Jij bent de ‘Eerste Hulp’ als je ziet dat je buurvrouw met een te zware tas sjouwt. En ook als je collega een beker koffie omstoot en zijn toetsenbord onder de koffie zit. Maar ben jij ook de ‘Eerste Hulp’ als er iemand in je buurt flauwvalt, struikelt en een lelijke wond aan zijn been heeft?Als je toch al vaker de ‘Eerste Hulp’ bent, kun je ook helpen als er iets acuut met iemand gebeurt. Als je dit kunt, kun je óók levens redden. Leer reanimeren! Ontdek hoe jouw handen levens kunnen redden tijdens een EHBO praktijkcursus. Leuk om te leren. Belangrijk om te kunnen.

Tijdens bijna alle evenementen is er EHBO verplicht. Wilt u er zeker van zijn dat er tijdens uw evenement EHBO aanwezig zal zijn is het misschien een idee om u aan te melden voor een cursus Eerste Hulp.

Bij voldoende deelname start de afdeling in februari. De cursus zal bestaan uit veertien avonden. Dit is inclusief de module verbandleer, Eerste Hulp Aan Kinderen en Reanimatie en AED. Voor verdere informatie kunt u een mail sturen naar ehbo.markelo.diepenheim@gmail.com of telefonisch contact opnemen met Hettie Hollander, telefoon 0547 362351.

Bron: Hofgids

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in