Dakar Preproloog 2022 gaat toch niet door

0
731

MARKELO – De organisatie van de Preproloog, het grootste rally evenement in Nederland, heeft helaas moeten besluiten om de aanstaande editie van 2022 niet door te laten gaan.

De organisatie is door de tijd ingehaald en moet daar helaas aan toegeven,Ze komen simpelweg tijd tekort om Preproloog goed en verantwoord neer te kunnen zetten. Ook vindt de organisatie van Preproloog dat het z’n verantwoording moet nemen richting de Dakardeelnemers. De druk om op tijd klaar te zijn voor de Dakar Rally is al enorm, laat staan om op tijd klaar te zijn voor Preproloog. Ook aan de organisatiekant werd de tijdsdruk onverantwoord om een evenement van de orde van grootte van Preproloog in zes weken op een nieuwe locatie neer te zetten.

In goed overleg met de gemeente Hof van Twente is dan ook besloten het evenement dit jaar niet plaats te laten vinden. Wel word direct samen met de gemeente Markelo het traject voor Preproloog 2023 in gang gezet.
Tickets

Betaalde tickets kunnen worden gebruikt voor Preproloog 2023 in Markelo. Ticketkopers kunnen ook hun geld terugkrijgen. Daarover krijgen zij binnenkort bericht, aldus de organisatie.

Bron: Transport Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in