Brandweer zoekt vrijwilligers

0
487

Hof van Twente – Brandweer Twente zoekt voor 18 kazernes collega’s die zich willen inzetten voor een veilig Twente. Op maandag 1 februari trapt Brandweer Twente de online campagne voor het werven van vrijwilligers af. ‘Word vrijwilliger bij de warmste werkgever van Nederland!’“Voor de meeste kazernes zoeken we brandweervrijwilligers die binnen enkele minuten voor een uitruk op de kazerne kunnen zijn (op basis van vrije opkomst). Je wordt onderdeel van hecht team binnen een kazerne. Je ontvangt als vrijwilliger een vergoeding voor opleiding, oefeningen en wanneer je wordt ingezet bij een calamiteit. Je inzet als vrijwilliger is cruciaal, de inwoners van Twente rekenen altijd op de brandweer.”

Flexwerkende vrijwilligers op kazernes

In verband met COVID-19 is dit jaar de campagne voornamelijk online. De campagne richt zich ook op de doelgroep flexwerkers, mensen die voor hun werk niet gebonden zijn aan een vaste werkplek. We bieden hen gratis werkplekken met voorzieningen aan. Belangstellenden zijn verbonden aan een kazerne en zijn onderdeel van het lokale team. De flexwerker is gemiddeld twee dagen in de week in de kazerne en rukt bij een alarmering uit. We maken het graag mogelijk, hoe past Brandweer Twente in jouw wereld?

Kom werken bij de warmste werkgever van Nederland

“Wil jij maatschappelijk relevant zijn? Je als brandweervrijwilliger inzetten voor mens en dier in Twente? Laten we samen uitzoeken hoe we dat slim kunnen combineren met jouw studie of baan, jouw levensstijl en thuissituatie. Ben je benieuwd hoe een gezinsleven te combineren is met de vrijwillige brandweer? Kijk dan op www.werkenbijbrandweertwente.nl en word ook vrijwilliger bij de warmste werkgever van Nederland!”

Solliciteren kan tot en met maandag 1 maart. Op zaterdag 13 februari organiseert Brandweer Twente een online informatiebijeenkomst waarvoor je je via de site kunt opgeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in