Boekenmarkt Goor terug van weggeweest

0
749

Goor – Zaterdag 25 april a.s. van 10.00 – 14.00 uur herleeft een oude traditie, deels in een nieuw jasje. Na 5 jaar afwezigheid wordt er in de Klokkenkamp (bij de Hofkerk) weer een boeken- en platenmarktgehouden. Vele duizenden boeken, platen en tijdschriften in circa 15 categorieën liggen keurig gesorteerd te wachten op nieuwe lezers. Ze zijn voor een klein prijsje te koop en de opbrengst komt ten goede aan de plannen voor een nieuwe ontmoetingsruimte met keuken als belangrijk onderdeel van een omvangrijk verbouwplan voor de Klokkenkamp, dat in mei/juni van start zal gaan.

Het wordt vast en zeker een gezellig gebeuren, want buiten de boekenverkoop is ook de wereldwinkel aanwezig en worden er fraaie kaarten verkocht voor de Mali-actie. Het plan is ook om ouderwets gezellig plaatjes te draaien, dus het vinyl dat te koop wordt aangeboden kan eerst worden beluisterd. Daarnaast is er ook andere gezelligheid vermaak. Zo wordt in de kerk op de hele uren een mini-orgelconcert gegeven en is er gelegenheid om iets voor te lezen. Ook gezinnen zijn van harte welkom want er is kinderopvang geregeld zodat pa en ma ongestoord wat langer rond kunnen neuzen tussen de vele boeken.

Last but not least noemen we graag ons sfeervolle terras (bij mooi weer buiten) waar we koffie met home-made koek serveren en waar rond lunchtijd ook heerlijke soep en andere lunchgerechtjes zijn te verkrijgen. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 14.00 uur in de Klokkenkamp, Diepenheimseweg 2 te Goor.

Wilt u –nog goed bruikbare- boeken, platen of vinyl inbrengen dan kan dat op vrijdag 24 april a.s. tussen 10.00 en 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in