Hof van Twente – Digitaal belastingaangifte doen is voor veel mensen best een lastige klus. De Bibliotheek en Salut gaan inwoners van Hof van Twente die uitstel hebben aangevraagd, daarbij helpen. Op 7, 14, 21 en 28 augustus is er van 13.00 tot 15.00 uur een gratis belastingspreekuur in Bibliotheek Goor.

Het wekelijkse belastingspreekuur in de bibliotheek wordt verzorgd door geschoolde vrijwilligers. Mensen kunnen hier terecht met vragen over en hulp bij de belastingaangifte. De vrijwilligers kunnen ook doorverwijzen naar de juiste instanties voor verdere hulp.Mensen kunnen in de bibliotheek voor hun aangifte gebruik maken van computers met een veilige internetverbinding.

Op de website van de belastingdienst kunnen mensen vinden welke gegevens ze nodig hebben om digitaal aangifte te kunnen doen. Handig om in ieder geval mee te nemen zijn: een geldig legitimatiebewijs, de aangiftebrief (als die is ontvangen) en de DigiD code. Verder zaken zoals de jaaropgave en jaaroverzichten van bankrekeningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here