Beste Thuisbakker Twente/Achterhoek bekend

0
674

Thuisbakken is een trend en Bakkerij Nollen heeft dit aangegrepen om hiermee een uitermate leuke actie te houden. Iedereen kon de afgelopen week een zelfgemaakte cheese-cake maken en inleveren bij éénvan de Nollen winkels in de regio. De winnaar mag zich uitroepen tot de beste Thuisbakker van Twente en Achterhoek.

Door o.a. Facebook-berichten en oproepen in de winkels zijn velen gaan bakken en zijn er in 3 dagen tientallen cheese-cakes ingeleverd. De diversiteit van het ingeleverde producten was erg groot, maar nagenoeg allemaal op hoog niveau. Onder leiding van bakker Vincent Nollen met twee banketbakkers en 2 winkeldames werden alle cakes beoordeeld op diverse criteria. Onze eigen ‘vakjury’, verzamelde alle gegevens en gaf elke cheese-cake een rapportcijfer. Er werd beoordeeld op diverse aspecten, zoals, smaak uitstraling, grondstofkosten en netheid.

Uiteindelijk zijn er twee cheese-cakes als beste getest en zo als winnaar uit de bus gekomen. Dat er twee winnaars zijn, is ook niet zo gek, aangezien ze hetzelfde cakeeje hadden ingeleverd met hetzelfde recept; de winnaars zijn twee schoonzusjes van elkaar! Als derde is geëindigd Carla Nollen – Weusthuis uit Enter (geen familie overigens!). de doorslag voor haar product gaf de rationaliteit om de cake te maken. Over 2 weken ligt de cheese-cake van het recept van deze dames bij ons in de winkel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in