Auto Ruesink Goor finalist Onafhankelijk Autobedrijf

0
582

Goor – Auto Ruesink Goor is èèn van de drie trotse finalisten van de BOVAG verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020.

Juryvoorzitter Ferry Smith (ANWB): “De jury heeft een lastige opgave gehad om drie finalisten te selecteren met nét dat beetje extra dat hen tot een voorbeeld kan maken, want er zijn heel veel gewoon goede autobedrijven in Nederland.” De vakjury die o.a.ons heeft geselecteerd, bestaat naast de voorzitter uit: Remco de Vette van W&D consultants, Bertus de Vries van Bovemij, Joost Bruins van RDC en Paul de Vries van DCDW.Zij beoordeelden de resultaten van de intensieve bedrijfsscans waar de tien halvefinalisten aan werden onderworpen en de bevindingen van de mystery shoppers die alle bedrijven een bezoekje brachten.
De komende maanden gaan de juryleden ons uitgebreid aan de tand voelen over ons bedrijf, ondernemerschap en toekomstbeeld. Op 8 oktober 2019 tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein binden wij samen met de andere finalisten de strijd aan om de eeuwige roem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in