Apollo’s Hofbloazers zoek collega’s

0
696

Goor – Wie van gezelligheid en feest houdt, kent hen vast al: De Hofbloazers van Muziekvereniging Apollo. De enthousiaste muzikanten vormen samen al enkele jaren het dweilorkest van Apollo Goor.
De Hofbloazers spelen een breed repertoire dat bekend is bij het grote publiek, variƫrend van Nederlandse feestmuziek en Duitse schlagermedleys tot muziek uit de Top 40, waarbij iedereen lekker kan meezingen, inhaken, dansen of een polonaise inzetten.Optredens tijdens bedrijfsfeesten, familiefeesten, bruiloften, verjaardagen, serenades, (sport)evenementen, overal zijn de Hofbloazers voor in.

Kom gerust kijken tijdens de Dweildag in Zupthen of tijdens een repetitie in Goor. Op woensdagavond om de week wordt er gerepeteerd van 19:30 uur tot 21:30 uur en gezellig napraten behoort ook tot de mogelijkheden.
Lijkt het je wat om ook muziek te maken met deze leuke club muzikanten, meld je dan aan. De Hofbloazers zijn namelijk op zoek naar muzikanten. Vooral bariton- en trombonespelers zijn meer dan welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in