Home Blog

Nog even genieten van het Schoolfeest

Hofstreek TV heeft tijdens het Goorse School- en Volksfeest zaterdag de kinderoptocht uitgezonden op TV en de stream via de website van de omroep. Zondag 26 juni was de grote allegorische optocht aan de beurt.

Jaarverslag Erfgoedcommissie 2022

Hof van Twente – de Erfgoedcommissie heeft als taak het college gevraagd en ongevraagd te adviseren over de Monumentenverordening en het gemeentelijke monumentenbeleid. De gemeente heeft 389 rijksmonumenten

Werkzaamheden Twentekanaal

Hof van Twente – de CDA-fractie heeft vragen gesteld over de schade aan het fietspad langs het Twentekanaal in Delden. Het college antwoordt dat alle schade als gevolg van de werkzaamheden van het project

Ingrid Sturris in het Dubbelportret

Aanstaande zondag is Ingrid Sturris te gast. Ingrid is op dit moment secretaris en tevens vicevoorzitter van het Goors School en Volksfeest. Zij vervult deze taak al sinds 2000. In de uitzending vertelt zij over de diverse onderdelen van het grote Feest der Feesten, dat wordt gehouden vanaf woensdag 21 juni – Seniorenmiddag – tot en met zondag 25 juni Allegorische optocht.

Activiteiten St. Veteranen Hof van Twente

Hof van Twente – Door tussenkomst van de gemeente Hof van Twente hebben alle 152, in de gemeente woonachtige veteranen, onlangs een brief ontvangen. In deze brief waarin, nog niet geregistreerde veteranen uit onze gemeente worden opgeroepen zich aan te meldden bij “Stichting Veteranen Hof van Twente” zijn ook de dit jaar reeds geplande activiteiten opgenomen.