Activiteiten bij het Kukkelnest

0
448

Goor – Ook deze zomer wordt er weer van alles georganiseerd bij het Kukelnest.
Neem bijvoorbeeld zaterdag 15 juli een kijkje bij de Hippiemarkt van 11.00 tot 23.00 uur (kraampjes tot 18.00 uur). Een bonte verzameling kraampjes met vintage, kunst, edelstenen, ambachten, sieren en nog veel meer.
Tijdens je bezoek aan de Hippiemarkt kun je meteen de vorderingen zien van het grootse Masterplan.
Zo is men druk bezig met uitgraven voor de aanleggen van de wandelpaden en de vijver. Hoge bulten zand liggen achter op het veld, die straks worden gebruikt voor onder anderen de arena en het opbouwen van de verschillende andere vermaakplekken.Daarna volgt de verdere uitbreiding van het klimbos, het bouwen van enkele onderkomens voor bijzondere dieren zoals degoes, prairiehondjes of grote stekelvarkens. Verder komt er nog een geweldig mooi nieuw waterspel. En ook het terras wordt groter en mooier gemaakt.
Ondanks de werkzaamheden op het Kukelnest is de speeltuin goed bereikbaar.
Er is dus nog best veel te doen en daarvoor zijn nog veel vrijwilligers nodig. Daarom zoekt de kinderboerderij vrijwilligers om nu en straks mee te helpen op één van de mooiste kinderdroomplekken van Nederland. Kijk voor meer info op https://www.hetkukelnest.nl/vrijwilliger-worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in