Goor – Het Schoolfeestfonds is een Fonds waar Goorse verenigingen en instellingen een verzoek kunnen indienen voor een financiële bijdrage voor bijzondere uitgaven of investeringen.
Aangezien het Schoolfeest in 2021 weer niet kon doorgaan, zijn er voor het tweede achtereenvolgende jaar geen opbrengsten geweest. Hierdoor heeft het Schoolfeestbestuur helaas moeten besluiten om voor 2022 geen bedrag beschikbaar te stellen voor het Schoolfeestfonds. Dit betekent echter niet dat er geen aanvragen kunnen worden ingediend.Aangezien het Schoolfeestfonds jaarlijks maximaal twee/derde van het bedrag dat in het Schoolfeestfonds zit, mag uitkeren, is er dus wel geld beschikbaar om verzoeken voor een bijdrage in 2022 te kunnen inwilligen.
Goorse verenigingen en instellingen kunnen voor bijzondere uitgaven of investeringen in 2022 nog tot 1 januari 2022 een bijdrage aanvragen door middel van het speciale aanmeldingsformulier, dat kan worden gedownload via schoolfeest.com. Op de Schoolfeestsite staan tevens de voorwaarden om voor een bijdrage uit het Schoolfeestfonds in aanmerking te komen.
In 2021 zijn door het Schoolfeestfonds aan 13 verenigingen en instellingen bijdragen toegezegd tot een totaalbedrag van € 11.200.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here