A.s. zaterdag Maarkelse Midzomeravond

0
665

Markelo – Zaterdag 11 juli a.s. staat al weer de tweede Maarkelse Midzomeravond op de planning! Aanvang 17.00 uur. Er is een mooie wandeltocht uitgezet in en rond het centrum van Markelo. Tijdens dezewandeltocht komt u ook langs de brandweerkazerne. Hier wordt u door de brandweer hartelijk ontvangen en is er van alles te doen.

Onderweg zal er traditioneel gemeut worden. Rondom de kerk zal de Smitshoeve u haar ruime assortiment aan spellen laten zien. Uiteraard kunt u deze uitproberen en zijn er 2 schminksters om de kinderen mooi te maken. De winkels zijn geopend en doet u een aankoop tijdens deze Midzomer koopavond, dan krijgt u van de deelnemende winkeliers een gratis kopje koffie bij Grand Café De Kroon.

Hadden we al gezegd dat u een super prijs kunt winnen met het goed beantwoorden van de vragen tijdens de speurtocht? En dat een swingende Sambaband 2 keer een spetterend optreden zal verzorgen? Ook kunt u een bezoekje brengen aan Het Beaufort.

En als de winkels om 20.00 uur sluiten is het vast nog heerlijk terrasweer, dus een mooie gelegenheid om even lekker wat te drinken. Kortom, we zien u graag op zaterdag 11 juli tijdens de Maarkelse Midzomeravond van 17.00 uur tot 20.00 uur!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in