7 starterswoningen De Kerkegaarden

0
410

Het voormalige schoolterrein aan De Kerkegaarden 1 wordt omgevormd tot  nieuwbouwlocatie. In het voorlopige plan is plaats gemaakt voor 7 starterswoningen.  Het huidige schoolgebouw zal in het voorjaar van 2024 worden gesloopt, waarna het  terrein bouwrijp wordt gemaakt. De verkoop van de kavels start in de loop van  2024. Omwonenden en belangstellenden zijn van harte welkom op de  informatiebijeenkomst op 18 september.  

Voorontwerp 

Het ontwerp van de buitenruimte is vrijgegeven voor publicatie en presentatie. Het plan wordt  toegelicht tijdens een informatiebijeenkomst. Daarnaast wordt het ontwerp van maandag 11  september tot en met maandag 25 september gepubliceerd op www.hofvantwente.nl. Het  ontwerp ligt tijdens deze periode ook ter inzage in het infocentrum in de hal van het  gemeentehuis in Goor. 

Informatiebijeenkomst 

Het ontwerp wordt gepresenteerd tijdens een informatiebijeenkomst. U bent als omwonende  of belanghebbende van harte welkom om uw mening te geven en kunt binnenlopen wanneer  het u schikt. Tijdens de bijeenkomst zijn er medewerkers van het project ‘De Kerkegaarden’  én medewerkers van de gemeente aanwezig om u te woord te staan en eventuele vragen te  beantwoorden. 

Datum: maandag 18 september 

Tijd: tussen 19:00 en 21:00 uur 

Locatie: Irma’s (Grotestraat 94, Diepenheim) 

Het gaat om een vrije inloop, hiervoor hoeft u zich dus niet aan te melden. 

Schriftelijke reacties 

Tot en met maandag 25 september 2023 kan ook schriftelijk of telefonisch worden  gereageerd op de plannen. Contactpersoon is de projectleider, de heer R. Wolkorte, tijdens  kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0547-858585 en op  

r.wolkorte@hofvantwente.nl. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in