44 jaar C.V. de Hagmöll’n”

0
977

Bentelo – Afgelopen zaterdag, 11 april, vierde carnavalsvereniging De Hagmöll’n Lummels haar 44e verjaardag. Alle oud-leden, zowel prinsen, raadsleden als dansmarietjes, maar ook C.V. De Höftemennekesuit Hengevelde, C.V. Sterzo uit Goor en C.V. De Knoll’ntrekkers uit Bornerbroek waren uitgenodigd om bij residentie Café Spoolder in Bentelo samen met de carnavalsvereniging het jubileum te vieren.

In de zaal van de residentie waren prachtige fotowanden, fotoalbums en carnavalskostuums uit alle 44 jaren van de vereniging tentoongesteld. Alle aanwezige oud-prinsen droegen hun eigen sjerp en konden herinneringen ophalen met andere oud-leden. De eerste prins van de carnavalsvereniging, Arnold Distel, was ook aanwezig en schudde de hand met de prins van 2015, Prins Tom I. President René Leus benoemde in een speech alle hoogtepunten van de vereniging, zoals de eerste dansmarietjes, het eerste carnavalsjaar met een thema en het ontstaan van de Overige Lummels.

De carnavalsvereniging kijkt terug op een zeer geslaagde avond en wil alle bezoekers bedanken voor hun komst. Voor meer informatie en foto’s zie www.carnavalbentelo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in