30 nee 33 jaar Kunstuitleen Hof van Twente

0
519

Hof van Twente – Het 30-jarig jubileum had groots gevierd moeten worden maar laat nou corona daar een stokje voor hebben gestoken… Het bestuur besloot dat een 33-jarig jubileum vieren in 2022 ook een prima reden is voor een bescheiden feestje,vandaar een gezellige inloop op zaterdag 17 december met een hapje en drankje. Kom kennismaken met het fenomeen ‘Kunstuitleen’ en laat je verrassen door de grote keus aan echte kunstwerken en het enorm lage huurbedrag!
Door het goede werk van alle vrijwilligers bij de kunstuitleen, is Hof van Twente één van de goedkoopste in Nederland. Wil je als particulier bijvoorbeeld één kunstwerk lenen dan heb je dat al voor € 52,00 per jaar.

Voor elk volgend kunstwerk betaal je zelfs maar € 36,00 per kunstwerk per jaar. Voor bedrijven kost het € 100,00 per kunstwerk per jaar en een eventuele tweede of derde kost € 60,00 per kunstwerk per jaar. Of geef een super origineel cadeau met de feestdagen: een cadeaubon van de Kunstuitleen à € 26,00 voor een abonnement van zes maanden. Of profiteer zelf van de waardebonactie: drie maanden gratis een kunstwerk lenen of € 13 korting op een jaarabonnement!

De Kunstuitleen Hof van Twente is geopend op vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur. E-mail info@kunstuitleenhofvantwente.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in