30-jarig jubileum Hofstreek Omroep

0
592

Het was warm afgelopen zaterdag op het pleintje bij Hofstreek Omroep. Maar dat weerhield de bezoekers er niet van om het 30-jarig jubileum van de omroep te komen vieren.
Onder de parasols met een lekker koel drankje was het een gezellig samenzijn van vrijwilligers en genodigden van de lokale omroep. En er was een bijzonder afwisselend programma.De primeur was voor de mobiele studio Hofstreek Mobiel, waaruit Stan Jansen de eerste radio-uitzending Blind in de Middag presenteerde. Columnist Hans Verbeek hield een mooi betoog over kritiek op de politiek. Liedjeszanger Bas Maathuis verzorgde een live-optreden.
Maar de grootste verrassing kwam toch wel na het openingswoordje van voorzitter Sander Quee. Hij gaf het woord aan burgemeester Ellen Nauta, zij feliciteerde de omroep die uitsluitend op vrijwilligers draait, en riep de vrijwilliger van het eerste uur naar voren: Geert Wolff. Hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Dik verdiend en een kroon op het werk van alle vrijwilligers van de omroep. Geert werd daarna toegesproken door Helligen Hendrik met als thema: de wolf is weer terug in het land!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in