Goor – Dat gebeurt er wanneer je binnen een maand tijd drie keer gepakt wordt, terwijl je geen geldig rijbewijs hebt, je ook nog eens onder invloed achter het stuur zit én je weet dat je opvalt.

Een 36-jarige Gorenaar is afgelopen nacht aangehouden op de Nachtegaalstraat in Goor nadat hij door surveillerende agenten rijdend werd gezien in zijn auto.Deze probeerde de politie te slim af te zijn door snel zijn opvallende bolide te parkeren. Toen men bij het voertuig kwam, bleek de vogel gevlogen te zijn. Tenminste, dat dacht hij. Verstopt achter een container trof men de recidivist aan. Omdat er een stevige alcohollucht om hem heen hing, werd hij gevorderd mee te werken aan een blaastest. Dit weigerde hij, met een aanhouding als gevolg.

Op het politiebureau werd uiteindelijk bloed van de verdachte afgenomen omdat er het vermoeden bestond dat hij ook verdovende middelen had gebruikt. Nadat dit onderzoek klaar was werd de man heengezonden. Met een aantal processen-verbaal rijker én een auto armer. Die is in beslag genomen en verbeurd verklaard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here