3 mei De Maarkelse Lente

0
665

Markelo – Onder het genot van een heerlijk zonnetje, muziek en amusement gaan wij het begin van de lente vieren in ons mooie dorp! Bij de Rabobank zullen diverse ondernemers een presentatie geven vanwat er allemaal nieuw binnen is in de Markelose winkels. Ook zullen er leuke acties zijn en wordt u natuurlijk lekker verwend met Markelose heerlijkheden, wat dat is verklappen we natuurlijk nog niet, dat moet u zelf maar ervaren.

Er zullen wel kramen zijn maar deze zijn allemaal verhuurd aan Markelose ondernemers, verenigingen, kunstenaars en hobbyisten, dus absoluut de moeite waard om naar de Grotestraat te komen aanstaande zondag.

Wij hebben alle Markelose scholieren verzocht om een leuke kleedjesmarkt samen te stellen. Je mag je spulletjes verkopen, je zelfgemaakte cupcakes, je mag mensen laten koekhappen, muziek spelen etc, etc. Voor de kinderen zijn er springkussens en een ballonnenclown aanwezig. Ook mag de FC Twente fanmobiel natuurlijk niet ontbreken.

Ondertussen zullen er optredens zijn van de Essex and Kent legion Pipeband, de kindergroep van de boerendansers, de Grösmeijers, de jazz groep van de Gymnastiek Vereniging en dansgroep Emotions.

We beginnen om 13.00 uur en belooft dus een gezellige, knusse Markelose middag te worden!! Komt u ook?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in