100 jaar SV Hector in beeld

0
579

Goor – In het kader van het 100-jarig bestaan van SV Hector wordt er op zondagmiddag 29 januari een historische dag gehouden op ‘t Doesgoor.
Tijdens die middag zijn er veel foto’s te zien die de 100-jarige geschiedenis van de groen-witten in beeld brengenDaarnaast wordt er een aantal films vertoond, zowel in zwart-wit als in kleur. Prachtige beelden van wedstrijden op de Ha en aan de Scherpenzeelseweg. Daaronder welpenfinales uit de jaren 70 en de gloriejaren onder leiding van Ate Relker.
Het gaat een middag worden waarbij veel over vroeger wordt gesproken. Waar oude teamgenoten elkaar weer treffen. En waar het gewoon gezellig is op zijn Hectors.
De inloop is vanaf 14.00 uur, waarbij de bezoekers ontvangen worden met koffie en een “groen-witte verrassing”.
Voor de historische dag van Hector is de commissie nog op zoek naar oude Hector spullen. Dat mag van alles zijn, van oude Hector kleding tot allerlei attributen. En hoe ouder hoe mooier.
Dus met name de oudere Hector leden: kijk eens in dozen op zolder of in lades die al lang niet meer zijn geopend. Je weet maar nooit.
Mocht je iets hebben, neem dan contact op met Dick van der Hout op 06 3066 9515 of per mail via dick.vanderhout@svhector.nl.
Inleveren bij Freddie in de kantine is ook mogelijk. Dan wel graag je naam er bij vermelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in