Sport


Hof van Twente – Sinds de oprichting van Hofstreek Omroep is Hofstreek FM sport hèt sportprogramma voor Hof van Twente. Elke zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 brengen we u een gevarieerd sportaanbod. Wel ligt in deze sportuitzending de nadruk op de live verslagen van de 1e elftallen van de negen voetbalclubs die de Hof van Twente rijk is.

Elke zondagmiddag vanaf 14 uur doet Hofstreek FM Sport live verslag van diverse voetbalwedstrijden van clubs uit Hof van Twente. Ook houden we u op de hoogte van de tussenstanden van de clubs waar we niet live aanwezig zijn. Dus welke club u ook een warm hart toe draagt, bij Hofstreek FM sport bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van alle voetbalclubs uit de Hof.

Naast voetbal besteden we ook aandacht aan allerlei andere sporten. Iedere zondag beschouwen we voor en na op de diverse volleybal-, handbal-, hockey, korfbal, en waterpolowedstrijden van de clubs uit de Hof van Twente. Ook kunt u standaard rond 16.45 het uitslagenblok beluisteren, met de uitslagen van alle clubs in de Hof van Twente.

Luister dus elke zondagmiddag naar Hofstreek FM Sport.

Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van een groot sportaanbod bij Hofstreek FM, is de sportredactie dringend op zoek naar medewerkers die het sportteam van Hofstreek FM willen komen versterken. Dit kan op allerlei mogelijke gebieden, presentatie, verslag, en/of redactionele werkzaamheden. Heeft u interesse, neem dan contact op mail: redactie@hofstreek.nl

Uitzending in gesprek met André Leushuis

1 november 2020