Music Moments

Music Moments is het programma bij Hofstreek FM voor veel nieuwe muziek, nieuws over de artiesten, de top 5 en een platform voor (nieuw) talent uit de regio.

Tijdens het eerste uur ligt de nadruk vooral op het draaien van muziek van bands of artiesten waar in de afgelopen week interessant nieuws of gebeurtenissen over te melden zijn.

Verder zit in het eerste uur de Dag Top 5, hierbij wordt gekeken naar de 5 nummers die, die dag het meest gedraaid, gekocht, gestreamd en dus beluisterd zijn. Daarna wordt de hoogste nieuwe binnenkomer uit de top 40 van die week gedraaid.

Tijdens het tweede uur ligt de nadruk vooral op het draaien van nieuwe muziek. Singles of albumtracks die net zijn uitgebracht en zeker de moeite waard zijn om te beluisteren of misschien zelfs wel de potentie hebben om een hit te worden. U kunt dan later zeggen dat u het nummer voor het eerst hoorde bij Music Moments op Hofstreek FM!

Verder zit in het tweede uur de top 5 van de top 40 en wordt daarna de snelste stijger in de top 40 van die week gedraaid.

Daarnaast is het streven om zangers, zangeressen of bandjes uit de regio een platform te geven om zijn of haar muzikale kwaliteiten aan u als luisteraar te kunnen laten horen. Er zullen dan LIVE in de studio van Hofstreek FM een aantal nummers gespeeld en/of gezongen worden. Dit kunnen covers of zelfs eigen werk zijn.

De presentatie en techniek is in handen van Martijn Wouters

Luister op vrijdag op de even weken van 19.00 tot 21.00 uur naar Music Moments voor een nieuw geluid!