Zilver voor slagerij Kastelein

0
868

Diepenheim – De Twentse asperges stonden weer centraal tijdens de Verkiezing van de Twente Asperge Ham-Salade-Wijn-Terras 2018. Een competitie in vier wedstrijd categorieën tussen wijnhandelaren, ambachtelijkeslagers en groentespeciaalzaken die de laatste vier jaar een vast onderdeel is van de Twente Asperge Tour en veel enthousiaste deelnemers kent uit de 14 gemeenten in Twente. Na het succes van vorig jaar, ook dit jaar verder uitgebreid met het Twente Asperge Terras en is bedoelt voor chef-koks van bistro | restaurants met een aantrekkelijk terras.

Een deskundig proefpanel van maître sommeliers, chef-koks en overige deskundige proevers uit de culinaire wereld heeft zich afgelopen maandag weer achter gesloten deuren gebogen over de ingezonden hammen, wijnen, salades en aspergegerechten. De competitie is weer gestreden en de winnaars werden na het Verkiezingsdiner rond de klok van 20.30 uur in Restaurant de Blanckenborgh in Haaksbergen door organisator Johan Langelaar van JR Wijn en Spijs uit Delden in het zonnetje gezet.

De uitslag: Twente Asperge Ham 2018
Goud : Keurslagerij Roetgering in Enter
Zilver : Slagerij Kastelein in Diepenheim
Brons : Slagerij Bram Knol in Wierden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in