Hof van Twente – Ook dit jaar is er door corona helaas geen Schoolfeest. Om toch een bijdrage te leveren aan het Schoolfeestgevoel maakt Hofstreek Omroep volgende week weer Schoolfeest TV en Schoolfeest Radio.
Op de radio zal er vanaf donderdagavond 24 juni tot en met zondag 27 juni een gevarieerd programma zijn met o.a. de Schoolfeest Top 25 (zaterdagmiddag). Via de website van de omroep www.hofstreek.nl kan er weer gestemd worden op de Top 25.Ook zullen de makers van het eerste uur Jeroen Hilgenberg, Bart Bolink en Oene Loonstra op vrijdagmiddag een radioprogramma maken met anekdotes uit het illegale tijdperk van Schoolfeestradio. En de heren van E8 Radio bekijken de Schoolfeest hits op een bijzondere manier.
Schoolfeest TV is te zien vanaf vrijdagmiddag met o.a. een seniorenprogramma. Ook is er veel aandacht voor de mensen achter het schoolfeest en zijn er op zaterdagmiddag een kinderprogramma en familiemiddag. De zaterdagavond is voor de jeugd en zondagmiddag veel aandacht voor de optocht en andere Schoolfeestzaken. Alles wordt afgewisseld met veel nostalgische beelden.
Schoolfeest Radio is te beluisteren via de ether op 107.6 en 107.0 (Markelo), via de kabel op 104.1. Ook op internet via de website www.hofstreek.nl, druk op de knop “klik hier om live HofstreekFM te luisteren”. Schoolfeest TV is te bekijken via Caiway glasvezel kanaal 12, Caiway kabel kanaal 70, KPN kanaal 1324. En op internet (in HD) via de website www.hofstreek.nl, druk op de knop “klik hier om live HofstreekTV te kijken”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here