Goor – Ook dit jaar haalt Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid weer oud papier op in woonwijk de Whee. Maar dit keer gaat het anders. Vanaf 2020 wordt het oud papier opgehaald met pers-/containerwagens. Dit betekent voor u dat het oud papier voor 8.30 uur aan de weg moet staan en mag alleen worden neergezet op de plek waar altijd uw afvalcontainer wordt geleegd. Ze komen nog maar één keer langs.

Tevens moet het papier verpakt worden in dozen of gebundeld met touw. Het mag niet meer in plastictassen of iets dergelijks. Wel graag hanteerbare dozen.Geen container meer in Paulus Potterstraat

Tevens staat er in de Paulus Potterstraat geen container meer, u kunt dus uw papier niet meer naar deze container brengen. Kunst Na Arbeid hoopt op uw medewerking zodat men elkaar ook dit jaar weer kan helpen. De eerste keer dat KNA dit jaar papier ophaalt, is op zaterdag 15 februari.

Verder bestaat de accordeonvereniging dit jaar 90 jaar. Daarom heeft ze dit jaar een groot jubileumconcert, dat wordt gehouden op zaterdag 3 oktober in de Reggehof. Ze is nog druk in overleg over hoe het concert wordt ingedeeld, maar KNA houdt u op de hoogte. Er staat zoals altijd dit jaar nog een voorjaarsmatinee op het programma en dit wordt gehouden op zondagmiddag 19 april en is ook in de Reggehof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here