Black & Blues


Black&Blues ,zo heet het nieuwe programma van Wim Velderman op HofstreekFm. Het is te beluisteren op zaterdag van 21 – 22 uur en op zondag van 18 tot 19 uur.

Wim Velderman is programmamaker bij HofstreekĀ  Fm sinds de start in 2004 en bij TvEnschedeFm . Zijn programma Hofstreek Hotel, boordevol muziek ,werd wekelijks uitgezonden tot oktober 2011.

Zeventiger jaren deejay Wim ( BillsBar,E-8,Vara-drive-in en Festivalpresentator) heeft een enorme voorraad muziek in zijn hoofd zitten ,die hij graag wil delen met luisteraars in de Hof en ver daarbuiten. Via zijn netwerk ontvangt hij de nieuwste albums meestal voordat ze in de winkel liggen .Vele artiesten vertellen ook graag over hun werk in zijn radioshows.

Black&Blues is een cross-over-programma ,met als uitersten rhythm-and-blues , funk en soul. De muziek slingert je tussen diversen emoties heen en weer. Tel daar bij op dat er niet alleen gekozen wordt voor het nieuwste van het nieuwste ,maar ook de archieven , waar juweeltjes toeven , opengaan en je bent verkocht ,wanneer je afstemt op dit programma van HofstreekFm. Wekelijks staat er een artiest in de spotlight en bespreekt Wim (ook recensent van Bluesmagzine.nl) een opvallende cd.

Black&Blues krijgt u wekelijks gratis thuisbezorgd zonder zendkosten via uw lokale omroep HofstreekFm via de Ether,TekstTv, kabel, internet en op TuneIn voor mobiele app.

Interactie ?

[Total_Soft_Poll id=”1″]

@ WimVelderman op Twitter of Facebook.